Tekstboks: Oppfølging etter oppstart

Å bygge opp en god bedrift kan være en omfattende og forvirrende prosess. Mange ting skal spille sammen, og tiden løper ofte fra.

Å få profesjonell hjelp til dette er ofte avgjørende for at prosessen skal gå greit og resultatet skal bli vellykket.

Vi tilbyr faste og forutsigbare priser

Grunderpakken

VISTE DU AT:

Ca halvparten av alle nystartede selskaper i Norge ikke overlever de første årene.

Statistikk fra SSB sier at litt under 50% av aksjeselskapene og litt mer enn 50% av selvstendig næringsdrivende ikke har drift i selskapet etter 3 år.

Berger Bedriftsutvikling ønsker å bidra til at din bedrift ikke er blant disse.

Pris: Kr. 25.000,- eks MVA

Det første året etter etableringen kan erfaringsmessig by på en del overraskelser og utfordringer som forstyrrer planene og framdriften og snur optimistisk entusiasme til bekymringer.

De fleste etablerere er raske til å knytte seg til regnskapsfører, og eventuelt revisor hvis du har etablert et AS. Dette er fornuftig for å ha kontroll på det økonomiske.

Som nyetablert kan det være like viktig å knytte til seg en god rådgiver som forstår hvilke utfordringer oppstart av egen virksomhet gir. Berger Bedriftsutvikling har god erfaring fra oppstart og drift av virksomheter og kan gi råd og hjelp der du er i tvil.

Det kan være godt å vite at man har noen å ringe til, noen å spørre om råd, som kan veilede og kanskje overta de vanskelige oppgavene, som kan analysere og tolke regnskapstallene ut fra DIN situasjon og gi gode råd ved avvik, som kan bistå deg i de viktige og vanskelige møtene med kunder, banker eller forretningsforbindelser, utarbeide nøkkeltall for styring og ellers følge deg opp underveis.

Men dette blir dyrt, tenker du…?

Neida, det er ikke dyrere enn en regnskapsfører.
Dette er en god investering som frigjør tid, gir motivasjon og bidrar til det målrettede  arbeidet med å drive frem en lønnsom bedrift.

”Grunderpakken”

"Din utvikling - vår utfordring"

Slik kontakter du oss:

Telefon: 9075 0202

E-post: morten@berger-bedriftsutvikling.no

SPESIALTILBUD:

Tegner du avtale om Grunderpakke vil du få Mamut Office Start ferdig installert inkludert i prisen.

Vil du heller ha en annen programpakke refunderer vi kr. 1.000,- i prisen på denne.